Advocaten DGV-LAW Schaerbeek

Advocaten DGV-LAW

Schaerbeek

Over het kantoor

Het advocatenkantoor DGV-LAW telt momenteel 6 advocaten, waarvan 3 vennoten en 3 medewerkers, naast een administratieve bediende.

Gelegen in de Brusselse rand, vlak bij het Reyerscomplex, kent het kantoor, ook door de materies die er behandeld worden, een internationale uitstraling. Verschillende advocaten van het kantoor zijn gespecialiseerd in verblijfsrechtelijke problemen, maar ook met problemen die een internationaal privaatrechtelijke inslag hebben.   Koppels van verschillende nationaliteiten kennen nu eenmaal ook familierechtelijke problemen. In een voorstelling Alle cliënten, vanwaar ze ook zijn of welke taal ze ook spreken, kunnen voor afstammingsvraagstukken, berekeningen van onderhoudsbijdragen of de verdeling van hun goederen bij scheiding, terecht in het Nederlands, het Frans of het Engels bij Mr Mark VAN ROY. Cliënten kunnen zelfs in het Duits of het Russisch worden ontvangen. Het kantoor treedt op voor rechtbanken in het ganse land en in de beide landstalen. Anderstaligen die in de Vlaamse rand rond Brussel wonen en niet vertrouwd zijn met het Nederlands kunnen bij ons terecht. De burelen zijn gelegen aan het einde van de E40, vlak voor het binnenrijden van Brussel en zijn makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer (premetro station Diamant, tramlijnen 7 en 25). Bij elk gesprek geeft de behandelende advocaat duidelijke informatie over de kosten die een procedure met zich kan meebrengen, zodat partijen op het einde van de rit niet voor verrassingen komen te staan. Elke procedure wordt voorafgegaan door een inleidend gesprek, waarbij de cliënt duidelijke informatie bekomt over de problematiek die hij voorlegt en de mogelijke gerechtelijke uitkomst van een procedure.


Advocaten DGV-LAW is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.